Kamis, 24 Maret 2011

Prapatan Banjar by MarQpat lirik

Reactions: 

Prapatan Banjar



Malem minggu mlaku mlaku nang prapatan banjar. .
Ora di sangka ora nyana malah gremes udan. .
Langsung cekat ceket mlayu ngiup nang penger dalan. .
Eh. . Malah kebeneran, wetane bakol mendoan. .
Sekang wetan kedol dalanan ana cewek mlaku dewekan. .
Bodine sexy, katone bocahe ayu pisan. .
Ora let sue ana sedan mandek nang ngarepe. .
Bocahe nguyu nguyu , bukak lawang langsung di jak mlebu. .
Yeaah. .

Prapatan Banjar. .
Nek wengi akeh wong pada nunggu pelanggan. . 
Prapatan Banjar. .
Jarene akeh para kupu kupu malam. .
Yeaah. .

Yok. . Konco konco mlaku mlaku nang prapatan banjar. .
Ojo kelalen mampiro neng wetan prapatane. .
Ono pager ijo, neng jero di sediaake wadonan ayu ayu, bahenol tur menor menor. .
Wis dadi panganane para hidung belang, .
Ora go ampiran, biso go pijetan. .
Go nyalurake. .
Hasrat sing ra biso di tahan. . .
Yee. .yee





MusicPlaylist

1 komentar:

gimana komentar nya gan,.,.,,???
thankssssss,,.,.